Holi_run_Fest_1100x250_web.jpg

SAVJETI

Za maksimalnu zabavu, pročitajte savjete niže.

  1. Ako na događanje donosite svoj mobitel ili neku drugu napravu, preporučamo vam da ponesete plastičnu vrečicu, da ih zaštite od boja u prahu.
  2. Nakon događanja ćemo se pobrinuti da ćete se moći malo počistiti. Preporučamo vam svejedno da imate sa sobom neki ručnik ili vlažne maramice.
  3. Ako ste osjetljive prirode, preporučamo vam da ponesete zaštitu za usta, i za djecu naočale za plivanje makar su i sunčane naočale su dovoljne.
  4. Bez obzira što je sama boja potpuno prirodna, preporučamo vam da upotrebljavate sunčane naočale.
  5. Paket koji će dobiti svaki sudionik djelit će se na dan događanja, zato preporučamo da dođete na događanje pravovremeno kako se ne bi stvarala gužva.
  6. Događanje je otkačene prirode zato se obucite što otkačenije možete.
  7. Niste trkač ili roler? Nema problema! To nije utrka trkača nego druženje i za većinu možda jedna od prvih  utrka uopće. Najbitnije je da se svi zabavljaju i dođu do cilja bez pritiska.
  8. S obzirom da je to drušveno događanje, preporučamo vam da pozovete čim više prijatelja i trčite zajedno u skupini te usput odslikate zabavne slike i da se nakratko opet vratite u vrijeme kad ste bili djeca.
  9. Sa sobom povedite svoju djecu. Taj događaj će im ostati u sjećanju još dugo vremena jer za njih pripremamo posebni dio događanja.
  10. Nakon utrke je organiziran nezaboravan provod uz DJ-a.