Holi_run_Fest_1100x250_web.jpg

UVJETI SUDELOVANJA

 

UVJETI SUDELOVANJA

NATJECATELJI odnosno SUDIONICI

S kupnjom karte za »Holi run&fest« (u nastavku HRF) na osnovi vlastite dobrovoljne odluke, slažem se i suglasan sam s, u nastavku, navedenim uvjetima organizatora događaja HRF. Slažem se i suglasan(a) sam: Da događaj znači povećani tjelesni napor i opterećenje zbog čega je dodatni uvjet za prijavu na događaj da sam zdrav(a), svestrano pripremljen(a) za događaj te nemam nikakakvih zdravstvenih problema ili ograničenja. Da ću poštivati sva uputstva organizatora i da se slažem sa svim uvjetima, uputama i odlukama organizatora. Upućen(a) sam i sa tim da mogu bilo kada, u toku samog događaja, u skladu s pravilima, odustati. Izjavljujem da sam upoznat(a) s opasnostima i rizicima, koji se mogu pojaviti u vezi s mojom prijavom na ovom događaju/natjecanju i da u slučaju nastanka bilo kakve štete, kao npr., ne isključivo, tjelesne povrede, tjelesne boli, straha, duševnih boli i povrede na predmetima/stvarima, neću tužiti organizatora i/ili od njega zahtjevati povrat moguće nastale štete ili povrat novaca od kupljene ulaznice. Upoznat(a) sam da sudelujem na osnovi svoje slobodne volje i na svoju vlastitu odgovornost te da organizator ne preuzima odgovornost za nastanak moguće štete, kako posredne tako i neposredne, u bilo kojem obliku. Upućen(a) sam da organizator nije odgovoran za bilo koji gubitak, materijalnu štetu, druge zahtjeve, izdatke ili troškove koji mogu nastati u vezi s mojim sudjelovanjem na događaju. Slažem se da organizator može upotrijebiti moje osobne podatke koje sam unio(la) u prijavnom obrascu, u svrhu povezanu s mojim sudelovanjem na ovom događaju. Slažem se da se svi podaci iz prijavnice i rezultati mogu objaviti u sredstvima javnog informiranja te na internet stranicama povezanim s događajem uključujući moje fotografije, filmske i video snimke, intervjue itd., bez da organizator ili mediji za to trebaju moju posebnu dozvolu i bez da bi za to očekivao(a) ili zahtjevao(a) bilo kakvu naknadu pa tako i novčanu.

DOBROVOLJCI

Organizator će osobne podatke dobrovoljaca upotrijebiti i čuvati sukladno sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003, 118/2006, 41/2008, 130/2011). S prijavom dobrovoljac(ka) dozvoljava da organizator navedene osobne podatke čuva i obrađuje u skladu sa svrhom događaja.

OSTALO

Organizator HRF događaja može događaj otkazati ili promijeniti mu tijek. Također, organizator može promijeniti ove uvjete sudjelovanja. O mogućim promjenama, sudionike i ostalu javnost će obavijesiti na svojoj internet stranici.

 

PRAVNA OBAVIJEST

Autorska prava

Svi podaci i sadržaj do kojeg korisnik ima pristup na internet stranici (www.holirunfest.com) i podstranicama su vlasništvo tvrtke Zdrave ideje d.o.o. (u nastavku upravitelj internet stranice) i predmet su autorske pravne zaštite i svakog oblika zaštite intelektualnog vlasništva. Preuzimanje sadržaja sa naše internet stranice je korisniku dozvoljeno samo pod uvjetom da se kod svake upotrebe navede izvor, autorstvo i poveznica (link) na internet stranicu (www.holirunfest.com) ili podstranicu. Korisnici mogu podatke upotrebljavati u osobne, nekomercijalne i istraživačke svrhe. Pri tom su dužni poštivati posebne uvjete upotrebe  određene ovom internet stranicom. Korisnici koji postupaju suprotno navedenim odlukama, bit će odgovarajućom naknadom te na druge načine odgovorni za posljedice.

Upotreba podataka

Sve osobne podatke koje ćete nam na bilo koji način posredovati bezuvjetno ćemo postupati s njima i štititi ih u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/2003, 118/2006, 41/2008, 130/2011). Vaše podatke nećemo ni pod kojim uvjetom upotrijebiti  bez vašeg odobrenja, na bilo koji način ih posredovati ili dati u korištenje trećim osobama ili institucijama, osim u slučajevima koje određuje zakon. O sadržaju i svrsi upotrebe posredovanih ili zahtjevanih osobnih podataka, korisnik je obavješten pri svakom posebnom internet sadržaju, kod kojeg se zahtjeva posredovanje osobnih podataka.

Ograničenje odgovornosti

Upravitelj internet stranice nije odgovoran za povremeni ili trenutni prekid rada internet stranice, pa tako ni za svu eventualnu štetu nastalu zbog krivih, netočnih ili nepotupunih podataka. Riječi i sadržaj na internet stranici su informativnog značaja zato upravitelj internet stranice ne preuzima nikakvu odgovornost  za pravilnost, kvalitetu i ažurnost podataka. Uvjete upotrebe internet stranice upravitelj može bilo kada promjeniti, bez posebne najave, pri tom će promjenjeni uvjeti početi vrijediti odmah sljedeći dan nakon objave. Naša internet stranica može sadržavati poveznice prema drugim internet stranicama pravnih i fizičkih osoba za koje ne preuzimamo nikakvu odgovornost, za njen sadržaj kao ni za oblik. Korisnik internet sadržaja s posjetom i upotrebom usluge internet stranice (www.holirunfest.com) s ovom pravnom obavijesti se slaže i prihvaća ju.